BENVINGUTS AL BLOC INFORMATIU DE LA "MARXA DEL PORT" DE LA UEC TORTOSA
------------------------------------------------------------------------------------------

16/11/08

Exit de participació a la XX Marxa del Port

De xx marxa del port

Un miler de persones s’han aplegat aquest cap de setmana al Refugi de la UEC per participar a la XX Marxa del Port, Memorial Josep Maria Brull. Com ja sabeu vam haver de tancar les inscripcions el divendres al matí, en veure que la cosa se n’anava de mare i ja teníem unes 800 inscripcions fetes i no parava de trucar gent que es volia inscriure a la marxa. Us assegurem que els més dolguts en no poder fer més inscripcions som natros, però es fa molt complicat haver de fer previsions en temps sense saber quanta gent hi vindrà, ja que canvia molt depenent de que “ l’home del temps” digui si farà bo o dolent el cap se setmana; de totes maneres, no volem ser natros els que haguessim de decidir que la gent es quede a casa quan ja s’ha fet il·lusions d’anar a fer la marxa, i per tant hem donat l’opció de sortir, sense inscripció, a tothom que hagi volgut, evidentment sense dret al menjar ni a la samarreta commemorativa.
Un problema que hem detectat és que amb tanta quantitat de gent s’han produït embossos en algun llocs del recorregut, és una qüestió que per a properes edicions haurem de tenir en compte.
A part d’aquestes coses esperem que tothom hagi pogut gaudir d’un gran dia de “marxa”, i els convidem a que tornen a la propera edició, que com és habitual es farà fora de la zona de Caro, tenint moltes possibilitats la zona de Beseit, aprofitant que ja estaran acabades les obres de la carretera.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Recoregut molt bonic,amb massa gent,pocs avituallaments i poqes mandarines pels del recorregut llarg.

Anònim ha dit...

A la propera edició senyalitzarem un carril per a excursionistes lents creant zones on es podrà avançar. A més a més, traurem en règim de concessió entre 15 i 20 àrees de servei (aproximadament una per quilometre) on podrem menjar mandarines o fer un caferet amb gotes.

Anònim ha dit...

A d'altres caminades populars fan la sortida lliure en un marge de hora i mitja; i així solucionen el problema dels taps.
Em va agradar molt.
Anim i fins una altra.